Home » , , , , , » Teaser Trailer pentru Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea I

Teaser Trailer pentru Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea I

teaser trailer jocurile foamei mockingjay

Dupa ce a debutat saptamana trecuta la festivalul Comic-Con din San Diego, trailerul The Hunger Games: Mockingjay - Partea I, a fost in sfarsit lansat si pe internet. Din cate puteti observa in videoclip, se pare ca frumoasa Katniss este invitata din nou pe ringul de lupta, iar de data aceasta va lupta in sfarsit pentru o cauza buna. Va reusi totusi sa invinga intregul sistem totalitarist, condus de presedintele Snow? Stim cu totii ca sistemele totalitariste nu sunt inlaturate atat de usor, iar mereu cand se incearca asa ceva, se lasa cu varsare de sange.

Mai mult ca sigur nu se vor intampla prea multe evenimente notabile in acest film ce isi are debutul in iarna, deoarece adevaratul final are loc abia in partea a treia a partii... a treia. Suna cam ciudat, dar asa este. Ultima parte a filmului, adica a treia, a fost la randul sau impartita in trei parti egale, ca sa stoarca de bani acest concept Hunger Games, la maximum. Bineinteles, conceptul nu este unul original intrucat se inspira din filmul japonez Batoru rowaiaru, dar despre aceasta vom vorbi eventual intr-un alt articol.

Ne bucuram sa il vedem in acest trailer si pe raposatul Philip Seymour Hoffman, in probabil, ultima sa productie filmata, inainte sa moara. Acesta are o influenta interesanta in film, si observa cum Katniss are o putere imensa in a mobiliza rebeliunea, dar totodata, nu este la potentialul ei maxim si nu se stie cat de bine va putea sa ii conduca pe rebeli in lupta contra guvernului. Katniss pare destul de obosita, fara vlaga, fara o motivatie, desi adevaratul razboi abia acum incepe.

In cazul in care ati ratat articolul precedent, iata Primele imagini din Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea I.

In regia lui Francis Lawrence, filmul The Hunger Games: Mockingjay Part 1, debuteaza in cinematografele din tara pe data de 21 Noiembrie 2014.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->