Teen Wolf (2011)

teen wolf Un tanar adolescent este muscat de catre un varcolac si se transforma intr-unul, incercand sa isi stapaneasca si descopere, noile sale puteri.

Gen: Comedie, Horror, Dragoste, Thriller
Tip: Serial TV
Durata episod: 40 minute
Filmul de azi - Nota: 7.7/ 10

Regia: Russell Mulcahy, Tim Andrew, Toby Wilkins

Un serial cu: Tyler Posey, Dylan O'Brien, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Crystal Reed, Linden Ashby, JR Bourne, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Daniel Sharman, Seth Gilliam, Orny Adams, Keahu Kahuanui, Colton Haynes.

Povestea: Adolescentul Scott McCall inca este la liceu, iar viata lui nu este una extraordinar de interesanta. Aceasta se schimba totusi, atunci cand este muscat de catre un varcolac. Nestiind ce s-a intamplat, el isi continua viata monotona, pentru un timp. Cu toate acestea, in functie de starile prin care trece, simte uneori nevoia cumplita de a alerga prin padure kilometri intregi, uneori chiar de a urla inspre luna. Cand isi da seama ca a devenit un varcolac, incepe sa fie speriat, dar totodata se bucura de anumite capacitati pe care le are, fiind mult mai puternic si mai solid. Problema sa majora se agraveaza atunci cand se indragosteste de noua colega de la scoala sa. Acesta o invita la o intalnire, unde nu poate sa o conduca acasa deoarece, adrenalina starnita de chimia dintre ei, il determina sa se transforme in varcolac. Acesta incepe sa afle tot mai multe despre noile sale puteri si despre cum orice stare nefireasca, precum mania sau agitatia, ii dau puteri nepermise si il transforma intr-un veritabil varcolac.

Teen Wolf (2011) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->