The F Word (2013)

Un romantic incurabil se lasa de facultate si isi promite sa nu se mai indragosteasca niciodata, dar cand o intalneste pe tanara Chantry, situatia se complica...

Gen: Comedie, Drama, Dragoste
Data aparitiei: 22 August 2014 (Romania)
Durata: 102 minute
Nota: 6,8


Regia: Michael Dowse | Scenariul: Elan Mastai | Piesa de teatru: T.J. Dawe

Un film cu: Daniel Radcliffe, Mackenzie Davis, Zoe Kazan, Oona Chaplin, Adam Driver, Megan Park, Rafe Spall, Jordan Hayes, Meghan Haffern, Jemima Rooper, Tamara Duarte, Vanessa Matsui, Jonathan Cherry, Tommie-Amber Pirie, Adam Fergus.

Povestea: The F Word spune povestea tanarului Wallace, interpretat de Radcliffe, care se lasa de facultatea de medicina si decide sa isi ia viata in propriile maini. Tanarul a suferit mult in tinerete, parintii lui fiind divortati, incercand sa isi gaseasca echilibrul emotional in relatiile cu fete, dar adesea acestea il inselau. Adolescentul a ajuns intr-un stadiu al vietii cand toata lumea din jurul sau are cate un partener de viata, mai putin el. Chiar si colegul de camera, Allan, are o prietena. In curand, tanarul Wallace o va intalni pe frumoasa Chantry, o animatoare care traieste de mult timp, alaturi de iubitul ei, Ben. Cand acestia ajung sa se cunoasca mai bine, descopera ca s-au indragostit unul de celalalt, dar accepta sa ramana totusi prieteni, deoarece Chantry are totusi un iubit. Chimia dintre ei nu poate fi negata iar dragostea in secret, evolueaza. Vor putea cei doi sa ascunda la nesfarsit iubirea dintre ei? Vor putea fi impreuna pana la urma?

The F Word 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->