The Girl on the Train (2013)

Totul se schimba atunci cand o femeie misterioasa indruma un regizor de documentare, pe o cu totul alta cale fata de cea pe care acesta si-o planuia.

Gen: Thriller
Data aparitiei: 25 Aprilie 2013 (Statele Unite)
Durata: 80 minute
Nota: 6,2


Regia si scenariul: Larry Brand

Un film cu: Henry Ian Cusick, Nicki Aycox, Stephen Lang, Charles Aitken, James Biberi, Waltrudis Buck, Maria Chinappi, John Fugelsang, Nathalie Lyon, David Margulies, Drew McConnell, Tom Morrissey, Jennifer Lynn Nuccitelli, John L. Payne, Matt Saxon.

Povestea: Un regizor de documentare se indreapta spre Grand Central Terminal pentru a se urca intr-un tren, care il va duce la o destinatie speciala. Acesta se indreapta spre New York si va avea de mers cu trenul o perioada de timp, dar norocul ii surade atunci cand intalneste un partener de drum. O femeie misterioasa ajunge intr-un timp scurt sa ii schimbe acestuia toate perceptiile despre lume. Intr-o clipire de ochi, aceasta ii schimba destinul si ii induce lui Hart o realitate sumbra, una in care nu mai stie daca viseaza cu ochii deschisi, daca traieste un cosmar sau propria viata. Dupa ce Hart i se adreseaza unui detectiv caruia ii cere ajutorul si caruia ii spune tot ce stie, descopera ca ulterior el este cel chestionat, iar acum detectivul trebuie sa isi dea seama daca Hart este o victima sau un faptas.

The Girl on the Train 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->