The Leftovers - Cei ramasi (2014)

La trei ani dupa ce au disparut aproximativ 140 de milioane de oameni de pe Pamant, Kevin Garvey incearca sa supravietuiasca intr-o lume anormala.

Gen: Drama, Fantezie, Mister
Tip: Serial TV
Durata episod: 60 minute
Nota: 6,5


Regia: Peter Berg, Mimi Leder, Michelle MacLaren, Daniel Sackheim, Carl Franklin

Un serial cu: Frank Harts, Michael Gaston, Justin Theroux, Liv Tyler, Carrie Coon, Margaret Qualley, Annie Q., Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Amanda Warren, Ann Dowd, Chris Zylka, Emly Meade, Max Carver, Charlie Carver, Marceline Hugot, Paterson Joseph, Scott Glenn, Janel Moloney, Peter Berg, Natalie Gold, Bill Heck, Emily Soell, Wayne Duvall, Dan Bittner, Danny Flaherty, Olga Sosnovska, Noel Wilson, Sebastian Arcelus, Tiffany Barbour, Jeremy Burnett, Curtiss Cook, Jennifer Onvie.

Povestea: Serialul este adaptat dupa romanul lui Tom Perrotta, in care este vorba despre viata unui satuc si a rezidentilor, ramasi in viata dupa ce zeci de milioane de oameni au disparut de pe Pamant. In serial nu vorbim de un satuc, ci de marele New York. Vietile tuturor se schimba in acest oras si in intreaga lume, atunci cand un fenomen inexplicabil se intampla. Oameni alesi in mod aleatoriu, dispar de pe fata Pamantului, fara ca nimeni sa stie ce s-a intamplat cu exactitate. Kevin Garvey trebuie sa mentina comunitatea in ordine si sa uneasca familia instrainata, cumva, in aceste momente dureroase. Un serial produs de HBO.

The Leftovers - Cei ramasi 2014 

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->