The Walking Dead: Invazia zombi (2010)

Ofiterul de politie, Rick Grimes, coordoneaza si conduce un grup de supravietuitori, intr-o lume asaltata de invazia mortilor vii.

Gen: Drama, Horror, Thriller
Tip: Serial TV
Durata episod: 45 minute
Filmul de azi Nota: 8.5


Creator: Frank Darabont | Regia: Ernest R. Dickerson, Guy Ferland, Gwyneth Horder-Payton, Michelle MacLaren, Johan Renck

Un serial cu: Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Emily Kinney, Danai Gurira, Scott Wilson, Chad L. Coleman, Sonequa Martin-Green, Laurie Holden, Lawrence Gilliard Jr..

Povestea: Rick Grimes este protagonistul serialului The Walking Dead. Acesta este un politist, impuscat la datorie, care a stat in coma timp de luni bune. Atunci cand se trezeste, descopera o noua lume, acesta observa cum lumea a fost invadata de zombi, adica de morti vii. La inceput, observa ca el este singura persoana ramasa in viata. Dupa ce se intoarce acasa si vede ca sotia sa, alaturi de fiul lor, lipsesc, pleaca inspre Atlanta pentru a-i cauta. Abia reusind sa scape de moarte dupa ce aproape este prins de mortii umblatori, el este ajutat de Glenn, un alt supravietuitor care il duce pe Rick intr-o tabara afara din oras. Acolo Rick isi regaseste sotia Lori, si fiul Carl, alaturi de Shane, care e cel mai bun prieten al sau. Tot aici gaseste o intreaga tabara de supravietuitori, care se chinuie de la o zi la alta, sa scape de hoarda de zombi. In aceasta lume invadata de zombi, oamenii ar trebui sa fie uniti cu totii, dar ei se grupeaza in tabere si ajung chiar sa concureze intre ei, facand orice este necesar, pentru a ramane in viata.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->