Tom Hardy i se alatura lui Di Caprio in filmul THE REVENANT


Tom Hardy a fost în sfârșit prezentat oficial, ca facând parte din distribuția filmului THE REVENANT, un thriller adaptat de Alejandro Gonzalez Inarritu după romanul celebru al lui Michael Punke, The Revenant A novel of Revenge. Din distribuția acestui film mai face parte și cunoscutul Leonardo Di Caprio. Producției i s-a alăturat și câștigătorul unui premiu Oscar, cu filmul Gravity, Emanuel Lubezki care lucreaza de zor deja.

Ultimul film in care a jucat Hardy, a fost Locke, care a prins mai bine decat ne asteptam, in conditiile in care filmul se petrece intr-o masina. Cu toate acestea, in opinia noastra a fost un film bun si suntem convinsi ca sunt si cativa dintre dumneavoastra care impartasesc aceasta idee cu noi.

Innaritu și Mark L. Smith au adaptat povestea secolului 19, atunci când un bărbat (Leonardo Di Caprio) schilodit de către un urs grizzly, este jefuit și lăsat în pragul morții. Cu ajutorul lui Dumnezeu, acesta reușește să supraviețuiască și decide că trebuie neaparăt să îi găsească pe cei ce l-au adus în această stare.

Filmul The Revenant va debuta în toamna anului 2015 în cinematografele din toată lumea și sperăm să fie la fel de bun ca ultimul film în care Leo și Tom au apărut împreuna - Inception. Mai multe detalii despre acest film veți primi în curând, așa că rămâneți prin preajma!  :)

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->