Trailer nou pentru The Maze Runner

the maze runner

Viitorul tinerilor din Maze Runner este o capcana, sau cel putin asa pare la prima vedere. A aparut un nou trailer pentru filmul The Maze Runner, care va fi disponibil din aceasta toamna, mai exact in luna Septembrie.

Tanarul protagonist trebuie sa supravietuiasca ororilor acestei lumi misterioase si sa isi faca putin (mai mult) curaj, ca sa infrunte ororile din labirint. Adolescentii nu pot infrunta acesti monstri, singuri, ci trebuie sa fie prieteni, sa se ajute si sa se sprijine intre ei, dar mai important, ca sa supravietuiasca. Toate acestea se intampla in noul trailer aparut din Maze Runner, care intareste suspansul si misterul.

Labirintul in care tinerii ratacesc, le ofera iluzii de scapare, imagini ale unei posibile vieti in afara acestuia. La o privire mai atenta, ar putea fi chiar inspirat din filmul de groaza The Signal, unde idei asemanatoare sunt puse in scena. Cu bune, cu rele, si acest film da putin inspre ideea Jocurilor Foamei, mai ales ca scriitorul James Dashner a pregatit pentru noi o trilogie, asadar, chiar daca poate vor scapa din labirint, cine stie ce alte orori se afla dincolo de zidurile labirintului. Ar fi interesant sa faca la sfarsit, o trilogie cu toti actorii din The Maze Runner, The Hunger Games, Divergent, The Signal si The Giver. Sa faca un battle royal in care sa se vaneze cu totii intre ei, ala da film.

Protagonistul acestui film este Dylan O'Brien, care il interpreteaza pe Thomas. Acesta va fi acompaniat si de alti actori talentati si cunoscuti precum Will Poulter, pe care trebuie sa il stiti din comedia We're the Millers. De asemenea, il mai recunoastem si pe Thomas Brodie-Sangster care joaca in serialul Game of Thrones. Nu uitam nici de Kaya Scodelario, din serialul Skins.

Filmul The Maze Runner va debuta in cinematografele din Romania pe data de 19 Septembrie 2014.

surse: yahoo movies, empireonline, cinemablend

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->