True Blood (2008)

Chelnerita Sookie Stackhouse traieste intr-o lume a vampirilor, unde poate asculta gandurile tuturor, fapt ce o pune in primejdie de cele mai multe ori.

Gen: Drama, Fantezie, Mister, Horror
Tip: Serial TV
Durata episod: 60 minute
Nota: 7,9


Creator: Alan Ball | Regia: Michael Lehmann, Daniel Minahan, Scott Winant

Un serial cu: Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell, Ryan Kwanten, Rutina Wesley, Chris Bauer, Nelsan Ellis, Carrie Preston, Alexander Skarsgard, Deborah Ann Woll, Todd Lowe, Kristin Bauer van Straten, Jim Parrack, Lauren Bowles, Joe Manganiello, William Sanderson, Michael McMillian.

Povestea: Lumea in care vampirii trebuia sa rapeasca oameni si sa le suga sangele a apus de mult timp. In zilele acestea, un japonez a reusit sa inventeze sangele sintetic care poate fi consumat de catre vampiri, fara sa fie nevoie sa se mai hraneasca cu cel uman. Cu toate acestea, pericolul nu a trecut, intrucat oamenii trebuie sa fie in continuare atenti cand vine vorba de vampiri, chiar daca acum traiesc printre ei. Protagonista Sookie Stackhouse este o tanara domnisoara care lucreaza intr-o cafenea si care are un dar neobisnuit: Poate sa auda gandurile oamenilor. De cele mai multe ori acest talent al ei o aduce in probleme, dar de data aceasta, un vampir misterios de care se indragosteste, ii va aduce cele mai mari probleme pe cap. Ea acum va fi trasa intr-o lume intunecata, plina de mister si nesiguranta.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->