Home » , , , , , , , » Ultimul film al lui A. Hopkins, trebuia sa fie o continuare pentru Se7en

Ultimul film al lui A. Hopkins, trebuia sa fie o continuare pentru Se7en


Filmul Se7en al lui David Fincher a fost unul socant, dar genial gandit. Filmul se invarte in jurul unui mister total, cu un ucigas in serie urmarit de catre Morgan Freeman si Brad Pitt. Filmul se termina tragica, se termina socant, motiv pentru care nu ar prea avea rost o continuare. Cu toate acestea, cei de la Hollywood s-au gandit in repetate randuri sa faca o continuare a acestui film, dar nu au reusit nicicum. La un moment dat, se zvonea ca urmatorul film al lui Anthony Hopkins, si anume Solace, ar fi trebuit sa fie continuarea lui Se7en.

Acest zvon a fost preluat de pe reteaua de socializare Reddit, unde utilizatorul descoperise un articol din 2011 cu informatii in care era precizat ca filmul Solace care ii are ca protagonisti pe A. Hopkins si Colin Farrell, trebuia initial sa fie o continuare a filmului Se7en. Proiectul a luat viata in anul 2002, sub acelasi titlu, iar la moment dat era mentionat chiar si numele filmului Ocean's 11. Studiourile au schimbat pana la urma numele proiectului in Se7en 2, iar protagonist ar fi trebuit sa fie tot Morgan Freeman. Pentru anumite motive totusi, s-a renuntat la aceasta idee iar scenariul a fost rescris inca o data, sub numele de Solace.

In urma cu cateva luni, Colin Farrell a vorbit despre proiect si a confirmat ca in momentul de fata filmul Solace nu ar avea neaparat vreo legatura cu Se7en, chiar daca multe lucruri se aseamana intre cele doua filme. Acesta declarase la acea vreme ca nu a apucat sa vada bucati din film, si ca este nerabdator sa vada cum va iesi.

Asadar, inca nu se stie cum si ce se va intampla in Solace. Nici macar o data oficiala de lansare nu a fost oferita presei, sau pe site-ul oficial al celor de la Warner Brothers. Cel mai probabil ca filmul nu va fi lansat in acest an si sigur peste cateva luni vom primi in sfarsit mai multe informatii. Pana atunci, tot ce se va intampla in film, ramane deschis interpretarilor.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->