Un tatic grozav (1999)

Pentru a o impresiona pe fosta iubita si a-i demonstra ca s-a maturizat, Sonny adopta un baietel care ulterior il baga in mare bucluc...

Gen: Comedie
Data aparitiei: 25 Iunie 1999 (Statele Unite)
Durata: 93 minute
Nota: 6,7


Regia: Dennis Dugan | Scenariul: Steve Franks

Un film cu: Adam Sandler, Joey Lauren Adams, Jon Stewart, Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Josh Mostel, Leslie Mann, ALlen Covert, Rob Schneider, Kristy Swanson, Joseph Bologna, Peter Dante, Jonathan Loughran, Steve Buscemi, Tim Herlihy.

Povestea: Sonny Koufax are 32 de ani si stim despre el ca este un lenes mare si iresponsabil. Acesta detine un apartament dragut in cartierul Manhattan din New York. Ar parea ca duce o viata perfecta, dar are o singura problema: Nu face nimic toata ziua decat sa traiasca de pe spatele altora si sa nu munceasca absolut deloc, iar aceste lucruri nu sunt pe placul prietenei care il paraseste de indata. Aceasta l-a parasit pentru ca si-a dat seama ca nu poate locui alaturi de un barbat imatur care nu isi castiga existenta si nu isi asuma responsabilitati. La scurt timp, se cupleaza cu un batran, lucru care il infurie pe Sonny, dar care il motiveaza sa ii arate fostei sale iubite ca si el poate fi responsabil. Astfel, se decide sa adopte un baietel in varsta de cinci anisori pentru o scurta perioada, doar ca sa ii arate ce parinte bun poate fi. Suna a fi un plan bun, dar aceasta nu este impresionata iar protagonistul nostru afla ca nu poate returna baiatul inapoi, ca pe un obiect inchiriat, si ca va trebui sa aiba grija de el pentru totdeauna, in calitate de nou parinte. Un parinte total iresponsabil si un copil needucat duc la rezultate dezastruoase dar amuzante, intr-o serie de intamplari hazlii care starnesc rasul publicului.

Un tatic grozav 1999 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->