Urzeala Tronurilor - Game of Thrones (2011)

Familiile nobile din Westeros se razboiesc intre ele pentru a vedea cine va pune mana pe tron, si va conduce regatul, intr-un sfarsit.

Gen: Aventura, Drama, Fantezie
Tip: Serial TV
Durata episod: 60 min
Nota: 9,2


Creatori: David Benioff, D.B. Weiss | Regia: Brian Kirk, Daniel Minahan, Timothy Van Patten, Alan Taylor

Un serial cu: Lena Headey, Peter Dinklage, Emilia Clarke, Maisie Williams, Kit Harington, Iain Glen, Sophia Turner, Nikolaj Coster-Waldau, Rory McCann, Charles Dance, Alfie Allen, Jack Gleeson, John Bradley, Michelle Fairley, Isaac Hempstead Wright, Aidan Gillen, Conleth Hill, Jerome Flynn, Julian Glover, Mark Stanley, Richard Madden, Gwendoline Christie, Ian McElhinney, Kristian Nairn, Sibel Kekilli, Rose Leslie, Joe Dempsie, Natalie Dormer, Stephen Dillane, Ben Crompton, Daniel Portman, Finn Jones, Nathalie Emmanuel, Liam Cunningham, Sean Bean, Art Parkinson.

Povestea: Noua familii nobile lupta pentru controlul deplin al taramurilor mitice din Westeros. Serialul este plin de intrigi politice, violenta si sexualitate. Roberth Baratheon, regele din Westeros, isi roaga vechiul prieten Eddard, Lord Stark, sa vina in Debarcaderul Regelui si sa il serveasca, sa ii fie mana dreapta. Acesta accepta, dar ezita, deoarece stie ca cealalta Mana a Regelui a fost ucisa. Ajuns la Debarcederul Regelui, acesta descopera cum familia Lannister detine controlul a tot ceea ce se intampla in Westeros, si in curand are sa fie inselat de acestia. Peste mari, alta familie incearca sa puna la cale lucrurile, pentru a prelua din nou tronul care sustin ca le apartine de drept, anume Targaryenii. In Game of Thrones sunt multe case regale care doresc sa puna mana pe tron si sa controleze regatul, iar printre cele mai importante regasim Stark, Lannister, Baratheon si Targaryen. Desigur, nu trebuie sa uitam nici de Greyjoy care de-a lungul serialului au o influenta importanta. Serialul este unul violent, dar care mentine publicul in suspans, de la un episod la altul. Multe batalii, situatii socante si scene pline de pasiune va asteapta in unul din cele mai populare seriale ale momentului - Game of Thrones.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->