Walking on Sunshine (2014)

Un musical plin de muzica anilor '80, in care tanara Taylor se indragosteste de logodnicul surorii ei, exact inainte de nunta acestora.

Gen: Musical, Dragoste
Data aparitiei: 27 Iunie 2014 (Marea Britanie)
Durata: 97 minute
Nota: 5,3


Regia: Max Giwa, Dania Pasquini | Scenariul: Joshua St. Johnston

Un film cu: Annabel Scholey, Greg Wise, Leona Lewis, Hannah Arterton, Giulio Berruti, Adrian Palmer, Katy Brand, Joelle Koissi, Shane Salter, Val Monk, Susan Fordham, Kumud Pant, Anabel Kutay, Richard Banks, Terry Noble.

Povestea: Filmul este situat intr-o perioada oarecum prezenta, dar cu muzica anilor 1980, muzica plina de veselie si culoare. Ne aflam in Italia, intr-o zona de coasta, unde oamenii pot iesi la plaja sau pot inota in mare. Maddie, tocmai se pregateste sa se casatoreasca cu frumosul italian numit Raf, motiv pentru care o invita la nunta si pe surioara ei, Taylor. Aceasta il intalneste prima data pe Raf, fara sa stie ca acesta este logodnicul surorii sale, si se indragosteste instantaneu de el. Cand afla ca el este logodnicul surorii sale, Taylor sufera o crunta dezamagire dar decide sa treaca peste si sa nu ii strice nunta lui Maddie. Totusi, ce se va intampla atunci cand alti factori doresc sa perturbe nunta si un barbat ii spune lui Maddie ca nu ar trebui sa se marite? Se va desparti Maddie de Raf si se va marita cu altcineva, putand acesta sa fie cu Taylor, sau totul se va sfarsit cu o mare nunta? Ramane sa vedem intr-un musical romantic, intr-un film de vacanta.

Walking on Sunshine 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->