Wish I Was Here (2014)

Aidan Bloom, un barbat in varsta de 35 de ani se afla intr-un impas al vietii sale, lucru ce-l face sa-si reexamineze intreaga familie, cariera si viata.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 10 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 120 minute
Nota: 6,0


Regia: Zach Braff | Scenariul: Adam J. Braff

Un film cu: Josh Gad, Kate Hudson, Jim Parsons, Joey King, Ashley Greene, Mandy Patinkin, Donald Faison, James Avery, Michael Weston, McKaley Miller, Pierce Gagnon, Phill Lewis, Reese Hartwig, Bob Clendenin.

Povestea: Filmul Wish I Was Here 2014 spune povestea lui Aidan Bloom, un actor caruia nu ii merge prea bine. Cariera sa nu este intr-un punct pe care si l-ar fi dorit sau propus, ca sot nu este unul exemplar si nici propria sa identitate nu si-o mai gaseste. Se hotaraste astfel, sa plece intr-o calatorie in care sa se descopere din punct de vedere interior, sa lase totul deoparte si sa isi gaseasca un adevarat scop in viata. Pentru prima data simte ca are un scop in viata si pentru prima data vrea sa faca ceva important pentru el, dar si pentru cei din jurul sau. Aidan decide ca nu vrea sa mai fie acel actor ratat, acel sot care nu isi asuma responsabilitatile si acel parinte care nu are grija de copiii sai. Wish I Was Here este o drama a parintelui in impas, a parintelui care nu se mai regaseste in propria viata, o drama presarata cu momente amuzante si sincere.

Wish I Was Here 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->