8 actori cu un caracter dificil

1. Gene Hackman
gene hackman
Castigator al unui premiu Oscar, Gene a fost un caracter dificil pentru colegii sai, atunci cand a filmat pentru The Royal Tenenbaums. La cativa ani dupa realizarea filmului, anumiti actori au recunoscut ca acesta vorbea urat cu scenaristul, iar regizorului i s-a adresat sub forma trage-ti pantalonii pe tine si fii barbat.
Toata lumea abia a asteptat sa termine filmarile si sa scape de Gene.

2. Lindsay Lohan
lindsay lohan
Desi ar parea ca si-a revenit, in ultimul timp, Lindsay i-a enervat la culme pe cei din serialul Anger Management in care joaca Charlie Sheen. Din momentul in care a ajuns pe platou, a tras in jos pe toata lumea si a intarziat filmarile la maximum, adesea stand in cabina ei. Spre sfarsitul filmarilor, chiar a plecat de pe platouri, mergand la concertul iubitului ei.

3. Christian Bale
christian bale
In timpul unei scene din filmul Terminator - Salvarea, Christian Bale a fost intrerupt de directorul de imagine, Shane Hurlbut, moment in care Bale a reactionat surprinzator, incepand sa injure, vizibil iritat fiind, deoarece avea o scena dificila de interpretat.

4. Bruce Willis

bruce willisIn 2011, pe cand se filma pentru Cop Out, Kevin Smith a declarat ca nu a fost usor sa lucreze cu Bruce Willis. Actorul, cunoscut pentru faptul ca este un caracter dificil, in special cu reporterii, nu a dorit nici macar sa faca o poza pentru posterul filmului. Smith a si declarat ca a fost minunat sa lucreze cu toata lumea care a luat parte la acest film, mai putin cu Bruce Willis, care este un mare dobitoc.

5. Julia Roberts

Aparent, atunci cand avea 23 de ani, Julia Roberts i-a facut viata grea lui Steven Spielberg, pe platourile de filmare ale filmului Hook. Presa a suspectat-o chiar de consum de droguri, in acea perioada, iar colegii din distributie au declarat ca nu s-au simtit foarte confortabili sa lucreze alaturi de aceasta, si ca Tinkerbell, nu era in realitate deloc draguta si fragila, ca si in film.

6. Jennifer Lopez

In varsta de 42 de ani, atunci cand filma pentru What to expect when you're expecting, Jennifer nu a dorit sa vorbeasca cu absolut nimeni. In timpul pauzelor de filmare, aceasta era extrem de anti-sociala, refuzand dialogul cu absolut oricine. Se zvoneste ca de vina ar fi fost presa care o urmarea incontinuu, datorita despartirii sale de Marc Anthony din acea perioada.


7. Steven Seagal

Actorul este cunoscut pentru faptul ca se comporta foarte urat cu ceilalti colegi de distributie, iar cascadorii nu sunt nici ei o exceptie. De multe ori chiar ii loveste pe cascadori doar ca sa vada daca au protectie sau nu. In anul 2010, acesta a avut un conflict cu John Leguizamo, care a inceput sa rada cand acesta a inceput sa faca pe seful, sustinand ca el comanda. In acel moment, Seagal a sarit pe acesta si l-a lovit cu cotul, lasandu-l fara aer si izbindu-l de pereti.

8. Marlon Brando

In filmul The Score din 2001, regizat de Frank Oz, Marlon Brando s-a declarat nemultumit de modul in care Frank regiza, jignindu-l adesea. De asemenea, acesta refuza sa poarte pantaloni, obligand echipa sa il filmeze tot timpul de la brau in sus. Marlon Brando a facut rost chiar si de o adeverinta de la medic in care sustinea ca este alergic la regizorul Frank Oz, Frank fiind nevoit sa ii transmita indicatiile prin intermediul lui Robert De Niro. In anul 1996 cand filma pentru The Island of Dr. Moreau, acesta purta adesea o casca pentru ca echipa sa ii sopteasca in ureche replicile. Se pare ca ajunsese intr-un punct al carierei in care nu ii mai pasa prea mult de actorie. Stiai ca Marlon Brando are o insula privata?


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->