Home » , , , , , , » Adevarul din spatele insuccesului filmului The Last Airbender

Adevarul din spatele insuccesului filmului The Last Airbender


the last airbender

Daca ati vazut filmul The Last Airbender, si nu v-a placut, nu va poate invinui nimeni, aveti si motive. Mai nemultumiti de acest film sunt fanii seriei Avatar, care au vazut desenele animate si au avut la ce sa se raporteze.

Intr-o discutie pe un forum din strainatate, AvatarSpirit.net mai exact, un utilizator raspandeste anumite lucruri din interior, care par destul de interesante si ne dau o alta perspectiva asupra filmului, schimbandu-ne putin perceptia asupra masurii in care regizorul M. Night Shyamalan ar fi vinovat. Cu toate ca in mare parte cam toate productiile sale nu au fost cine stie ce filme, acesta a avut, se pare, ghinionul de a da peste niste producatori cam... mofturosi.

Utilizatorul a declarat ca de fapt Shyamalan avea un scenariu bunicel, dar producatorii si-au infipt ghearele atunci cand a venit vorba de casting (distributie). Astfel, Nicola Peltz a fost aleasa in rolul lui Katara, pentru ca tatal ei a avut ceva relatii si i-a aranjat aceste lucruri. Mai departe, pentru ca relatia de sora-frate sa fie una reala, producatorii si-au bagat din nou coada si au ales tot ei, apeland la Jackson Rathbone, pentru rolul lui Sokka. Din moment ce aceste doua roluri au fost improvizate si compromise, ce era sa faca, decat sa improvizeze mai departe tot mai mult, astfel ca in rolul printului Zukko, a fost ales Dev Patel, care nu a avut absolut nicio treaba cu Printul Imperiului Focului. Pe langa ca nu semana, mai era si de alta culoare, totul transformandu-se in luptatorii binelui care erau albi, impotriva raului, care erau negri. Putina subtilitate nu strica, totusi.

Singurul nevinovat in tot acest timp, a fost Noah Ringer, care l-a jucat pe Aang. Acesta a fost ales pe buna dreptate, pentru talentul lui. Mai conta insa oare, cand restul distributiei a fost data peste cap? Regizorii au declarat ca Noah a trecut prin multe scene dificile, intrucat au improvizat din mers, iar mare parte din peisaje nu au mai fost filmate afara, ci in studio, pe acele ecrane verzi, unde baiatul nu s-a simtit tocmai confortabil, dar a reusit pana la urma sa o scoata la capat.

De asemenea, ca sa puna si cireasa pe tort, producatorii i-au bagat pe gat lui M. Night Shyamalan o trupa de regizori debutanti, ca si cum doar el nu era de ajuns. Asadar, sa fie pana la urma vina regizorului, sau a producatorilor? Parerea noastra e ca filmul ar fi iesit prost oricum si fara sa se implice producatorii, care l-au determinat eventual pe Shyamalan sa renunte complet la ideile sale, vazand ca nu poate nicicum sa o scoata la capat, si sa isi incaseze banii.
sursa: forums.avatarspirit.net

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->