Adevarul gol-golut (2009)

the ugly truth
Un talentat moderator de televiziune, priceput in arta seductiei, o ajuta pe producatoarea lui sa isi gaseasca dragostea, dar rezultatul va fi neasteptat.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 11 Septembrie 2009 (Romania)
Durata: 96 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Robert Luketic | Scenariul: Nicole Eastman, Karen McCullah

Un film cu: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter, Nick Searcy, Jesse D. Goins, Cheryl Hines, John Michael Higgins, Noah Matthews, Bonnie Somerville, John Sloman, Yvette Nicole Brown, Nate Corddry, Allen Maldonado, Steve Little.

Povestea: Actiunea filmului The Ugly Truth se petrece in Sacramento. Producatoarea de televiziune Abby Richter este stupefiata de gandirea lui Mike Chadway, care sustine ca barbatii nu sunt atat de romantici si ca tot ce vor, in mare parte, este aventura, si nu o relatie de lunga durata. Cei doi se contrazic, dar cearta nu poate exista pentru prea multa vreme, intrucat vor afla ca trebuie sa lucreze impreuna, la aceeasi emisiune. Odata ce Mike Chadway se instaleaza, ratingurile emisiunii cresc, si interesul lui Abby asupra lui Mike, creste. In conditiile date, ea ii cere ajutorul barbatului, ca sa isi poata cuceri un vecin. Acestea fiind stabilite, Abby iese cu vecinul ei la intalnire, iar Mike o indruma si ii sopteste in casca tot ce trebuie sa faca mai bine, pentru a-l cuceri pe doctor. Lucrurile se complica atunci cand Mike primeste invitatie la o cunoscuta emisiune, lucru ce ar putea duce la promovarea acestuia si schimbarea serviciului. Ca sa nu isi piarda cel mai bun angajat, seful lor o trimite pe Abby impreuna cu acesta intr-o delegatie de-o noapte. Ce se va intampla in hotel, in noaptea delegatiei, va schimba lucrurile dintre cei doi protagonisti, pentru totdeauna.

Adevarul gol-golut 2009 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->