Anatomia lui Grey (2005)

anatomia lui grey O drama centrata in jurul vietii profesionale si personale a cinci medici ce lucreaza intr-un spital din Seattle.

Gen: Drama, Dragoste, Comedie
Tip: Serial TV
Durata episod: 41 minute
Filmul de azi - Nota: 7.5/ 10


Regia: Rob Corn, Adam Davidson, Daniel Minahan, James Frawley, Mark Tinker, Michael Grossman, Peter Horton, Wendey Stanzler

Un serial cu: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez, Kevin McKidd, Eric Dane, Jessica Capshaw, Katherine Heigl, Chyler Leigh, Jesse Williams, Jarah Drew, T.R. Knight.

Povestea: Serialul Anatomia lui Grey este o drama medicala ce se petrece la Spitalul din Seattle. Sunt urmarite povestile de viata ale angajatilor spitalului, care incearca sa penduleze intre nevoile personale si cele medicale. Personajul principal este Meredith Grey, care este casatorita cu un neurochirurg de la spital. Viata acesteia este pusa in prim plan, ea aflandu-se in al treilea an de rezidentiat la acest spital, in departamentul chirurgical, condus de doctorul Richard Webber. Serialul desigur ca nu urmareste doar povestea de dragoste a acesteia cu sotul ei, dar si a prietenei sale, Cristina Yang, care interactioneaza cu alti doctori si colegi.

Grey's Anatomy Serial

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->