Are You Here (2014)

are you here
Doi prieteni din copilarie pleaca inspre casa natala, dupa ce unul din ei afla ca a mostenit o mare suma de bani din partea tatalui decedat.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 22 August 2014 (Statele Unite)
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 6.3/ 10

Regia si scenariul: Matthew Weiner

Un film cu: Owen Wilson, Zach Galifianakis, Amy Poehler, Lauren Lapkus, Melissa Rauch, Jena Fischer, Laura Ramsey, Alana De La Garza, Joel Gretsch, Edward Herrmann, Dov Tiefenbach, Peter Bogdanovich, Paul Schulze, David Selby, Greg Cromer.

Povestea: Steve si Ben sunt cei mai buni prieteni inca din copilarie. Dupa ce au crescut, cei doi au luat cai diferite, iar acum Steve lucreaza in televiziune. Intr-o zi totusi, la usa studioului, apare Ben, vizibil agitat, care doreste sa vorbeasca cu Steve. Acesta ii transmite prietenului sau din copilarie, ca tatal lui a murit. Desi initial Steve ar crede ca prietenul sau are nevoie de consolare, lucrurile nu stau tocmai asa, intrucat cu totii urmeaza sa afle ca o mare parte din mostenire, dintre toti copiii domnului Baker, a primit-o exact Ben. Vestea este socata pentru toata lumea, dar peste noapte, Ben devine cumva bogatas. La auzul acestora, sora lui Ben (Amy Poehler), hotaraste sa aplice toate masurile judecatoresti necesare pentru ca ea sa primeasca mostenirea, si nu Ben, moment in care Steve va trebui sa isi dovedeasca prietenia fata de prietenul sau traznit, si sa il ajute din toate puterile.

Are You Here 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->