Avatar: Ultimul razboinic al aerului (2010)

Un tanar pe nume Aang este trezit la viata pentru a duce mai departe traditia Avatarilor si pentru a salva lumea, in urma invatarii celor patru elemente.

Gen: Actiune, Aventura, Familie, Fantastic
Data aparitiei: 6 August 2010 (Romania)
Durata: 103 minute
Filmul de azi - Nota: 5.0/ 10


Regia si scenariul: M. Night Shyamalan

Un film cu: Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone, Dev Patel, Shaun Toub, Aasif Mandvi, Cliff Curtis, Seychelle Gabriel, Katharine Houghton, Francis Guinan, Damon Gupton, Summer Bishil, Randall Duk Kim, John D'Alonzo, Keong Sim.

Povestea: Lumea este impartita in patru regate, fiecare fiind reprezentate de catre un element pe care acestia il detin. Astfel, avem Natiunea Focului, Natiunea Apei, Natiunea Pamantului si Natiunea Aerului. In aceasta lume, exista cate un Avatar care trebuie sa invete toate cele patru elemente, pentru a aduce pacea in lume. Este de stiut ca fiecare om poate invata un singur element, iar Avatarul poate sa le invete pe toate cele patru. Dupa ce afla ca a devenit Avatar, fiind doar un copil, Aang fuge din templele nomazilor aerului si printr-un accident nefericit, se ingheata singur intr-o capsula a timpului. Ani mai tarziu, cand razboiul a izbucnit in lume datorita Natiunii Focului care doreste sa conduca totul, Katara da peste Aang si il dezgheata. Acestia (Aang, Katara si Soka) formeaza o prietenie si decid sa il ajute pe Aang sa invete si celelalte trei elemente: focul, apa si pamantul, el stiind deja sa foloseasca aerul. Aventura va fi una dificila si plina de peripetii, intalnind pericole la tot pasul iar lumea punandu-i in carca multe lucruri pentru faptul ca razboiul a izbucnit. Pe langa asta, Aang mai are si un dusman: Printul Zuko, care la ordinele unchiului sau trebuie sa il captureze pe avatar. Cu toate acestea, Zuko se dovedeste in timp a fi doar o victima cu sufletul bun, care este oarecum fortat de imprejurari sa produca rau avatarului. In prima carte, care reprezinta acest film, avatarul Aang va trebui sa salveze Natiunea Apei de la atacul navelor de batalie pornite din Imperiul Focului. Va putea Aang sa salveze lumea de la un dezastru iminent?

Ideea filmului este buna, dar acesta se inspira dupa celebra serie animata Avatar: The last airbender, si din pacate nu respecta exact, nici personajele nici scenariul intru totul, regizorul imprumutand intr-un final o idee buna dar distributia, regia si scenariul au lasat de dorit, motiv pentru care a primit o nota de 5 din partea noastra.

Avatar: Ultimul razboinic al aerului 2010 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->