Bill Murray, vocea lui Baloo in Cartea Junglei 2015

bill murray baloo

Bill Murray se alatura distributiei filmului Cartea Junglei 2015, si va fi vocea legendarului Baloo.

Filmul Cartea Junglei "reloaded" va fi lansat pe 9 Octombrie 2015, ceea ce inseamna ca in ultimul timp, producatorii au recrutat actori pe banda rulanta, pentru a putea trece cat mai repede la treaba. Din aceasta distributie mai fac parte si actori precum Ben Kingsley, Neel Sethi, Christopher Walken, Giancarlo Esposito, Lupita Nyong'o, Idris Elba si Scarlett Johansson. Singurul actor care va aparea in film, de fapt, va fi Mowgli, interpretat de Neel Sathi, dupa cum va povesteam in articolul precedent: Cartea Junglei si-a gasit noul Mowgli.

Interesant este ca filmul despre care vorbim, este regizat de Jon Favreau si se numeste The Jungle Book, dar la exact un an dupa lansarea acestuia, adica in Octombrie 2016, va fi lansat un alt film Cartea Junglei, de data aceasta regizat de Andy Serkis, si care nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu al lui Favreau pentru ca apartine si de alta companie de productie, adica de Warner Brothers.

Cu siguranta este vorba de o competitie si de orgolii aici, insa presimtim ca Andy Serkis va face o treaba mai buna. Acesta a si declarat ca doreste o cu totul alta abordare a Cartii Junglei. Serkis doreste sa exploateze la maximum potentialul acestei povesti, iar animalele din padure sa se comporte intr-adevar ca niste animale, dar intr-o forma limitata, incat sa nu faca din film unul de groaza, ci unul care sa poata fi vazut in continuare de copii. Este ciudat totusi sa apara doua filme Jungle Book unul dupa altul si ceva cu siguranta o fi ceva la mijloc. Sa fi vrut Disney si Warner Brothers sa faca acest film impreuna, iar apoi nu s-au mai inteles si au decis sa faca fiecare, cate unul separat?

sursa: collider.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->