Birdman (2014)

birdman 2014 Dorind sa revina la gloria de altadata, Riggan Thomson, organizeaza o piesa pe Broadway, in memoria zilelor in care interpreta un supererou.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 20 Februarie 2015 (Romania)
Durata: 119 minute
Filmul de azi - Nota: 8.3/ 10


Regia: Alejandro González Iñárritu | Scenariul: Nicolás Giacobone

Un film cu: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts, Andrea Riseborough, Amy Ryan, Lindsay Duncan, Merritt Wever, Joel Garland, Natalie Gold, Clark Middleton, David Fierro, Damian Young, Anna Hardwick.

Povestea: Filmul Birdman vorbeste despre actorul care nu isi poate accepta soarta, despre actorul care a pierdut in fata timpului. Riggan Thomson este actorul despre care vorbim, unul ajuns acum la batranete. Acesta si-a trait viata asa cum si-a dorit, in tinerete interpretand rolul lui Birdman. La vremea aceea, a fost cunoscut, iubit si aclamat de catre public, dar vremurile acelea au trecut, anii s-au stins peste el iar acum nu este decat un batran nemultumit de soarta sa. Disperat in a fi din nou popular si iubit de catre oameni, acesta doreste sa organizeze o piesa de teatru pe Broadway, ca un ultim act, in ciuda faptului ca apropiatii ii spun ca isi va ruina cariera si mai tare decat este deja, in acest moment. Protagonistul nu tine cont de nimic si nu vrea decat sa fie din nou in atentia fanilor sai, ignorandu-i total pe cei din jur. Lectia pe care o va invata Thomson insa, va fi una dificila, atunci cand va realiza ca pentru a ajunge acolo sus unde isi doreste, chiar si pentru o scurta perioada de timp, trebuie sa intre in relatii bune cu apropiatii.

Trailer Birdman (2014) Film

Riggan Thomas planuieste o piesa pe Broadway, in memoria zilelor in care interpreta personajul Birdman.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->