Cei trei muschetari (2011)

cei trei muschetari
Tanarul si incapatanatul D'Artagnan impreuna cu cei trei muschetari, trebuie sa se uneasca pentru a dobori o frumoasa femeie ce joaca la doua capete.

Gen: Actiune, Aventura, Dragoste
Data aparitiei: 1 Septembrie 2011 (Germania)
Durata: 110 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Paul W.S. Anderson | Scenariul: Alex Litvak, Andrew Davies

Un film cu: Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray StevensonMila Jocovich, Helen George, Christian Oliver, Luke Evans, Til Schweiger, Markus Brandl, Orlando Bloom, Dexter Fletcher, Jane Perry, Mads Mikkelsen, Andy Gathergood, Susane Wolff.

Povestea: Dupa ce au esuat, atunci cand s-au furat schitele dirijabilului Leonardo Da Vinci, cei trei muschetari sunt dizolvati de catre Cardinalul Richelieu, lasandu-i pe Athos, Porthos si Aramis pe strazile Parisului. Intre timp, tanarul si ambitiosul D'Artagnan viseaza sa devina si el un muschetar, fara sa realizeze ca acestia nu mai exista din punct de vedere oficial. Intr-un timp fantastic de scurt, tanarul reuseste sa-i jigneasca pe toti trei, provocandu-i la duel. Din pacate, duelurile nu pot incepe pentru ca sunt atacati de catre garzile care incearca sa ii aresteze pentru ca se dueleaza in mod ilegal. Cei patru se bat cu garzile, fugind apoi deoarece trebuia sa se ascunda, invocand sintagma "Toti pentru unul, si unul pentru toti". Contele Richelieu afland aceste vesti, este determinat sa scape de muschetari pentru totdeauna, dar pe langa el, apare in scena si o frumoasa femeie, agent dublu, care doreste sa ii insele pe eroii nostri.

Cei trei muschetari 2011 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->