Congresul - The Congress (2013)

congresul the congress
O actrita batrana si izolata, accepta un ultim rol, intr-un film in care se va juca pe ea insasi, neconstatand consecintele care ar putea urma.

Gen: Animatie, Drama, SF
Data aparitiei: 3 Iulie 2013 (Franta)
Durata: 122 minute
Filmul de azi - Nota: 7.3/ 10

Regia si scenariul: Ari Folman | Romanul: Stanislaw Lem

Un film cu: Robin Wright, Harvey Keitel, Jon Hamm, Paul Giamatti, Kodi Smit-McPhee, Danny huston, Sami Gayle, Michael Stahl-David, Michael Landes, Sarah Shahi, Ed Corbin, Christopher B. Duncan, Evan Ferrante, Frances Fisher, Michal Kahan.

Povestea: La mai mult de doua decenii dupa succesul filmului The Princess Bride, actrita care nu se mai afla la prima tinerete, Robin Wright (care se joaca pe ea insasi in film) decide sa accepte un ultim rol: acela de a se juca pe ea insasi, intr-o lume digitala si inovativa a Hollywood-ului. Intr-o afacere negociata de agentul ei loial si de Studiourile Miramount, ea va trebui sa joace in orice film spun sefii ei si nu va putea refuza nimic. Robin accepta toate acestea, deoarece doreste ca fiul ei sa ramana sanatos, sa aiba cu ce sa il intretina, dar si pentru ca isi doreste ca personajul ei sa ramana mereu tanar. Astfel, acum, la douazeci si ceva de ani dupa aceste intamplari, contractul lui Robin expira si trebuie sa o ia de la capat, dar lucrurile au de gand sa se inrautateasca si in curand, Robin Wright sa regrete in ceea ce s-a bagat.

The Congress 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->