Cum sa evadezi de pe Pamant (2013)

cum sa evadezi de pe pamant escape from planet earth Astronautul Scorch Supernova realizeaza ca este prins intr-o capcana, dupa ce raspunde la un SOS venit de pe o planeta foarte periculoasa.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Data aparitiei: 8 August 2014 (Romania)
Durata: 89 minute
Filmul de azi - Nota: 6.4/ 10


Regia: Cal Brunker | Scenariul: Bob Barlen

Un film cu: Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Rob Corddry, Ricky Gervais, Jonathan Morgan Heit, Sofia Vergara, Paul Scheer, Jason Simpson, Doug Abrahams, Jason Benson, Trevor Devall, Brian Dobson, Brad Dryborough, Gabe Khouth.

Povestea: Pe planeta Baab, astronautul Scorch Supernova este un adevarat erou national, cunoscut si indragit de intreaga populatie de extraterestri. Scorch realizeaza nenumarate misiuni periculoase, ajutat de catre fratele sau tocilar, Gary, fara de care nu ar putea sa faca nimic. Atunci cand seful BASA (institutia unde lucreaza cei doi) le spune ca a primit un SOS de la o planeta indepartata, dar foarte periculoasa, Scotch nici nu sta pe ganduri si decide sa plece numaidecat inspre aceasta planeta, fiind increzator in fortele sale. Odata ajuns aici, realizeaza ca el este pe Pamant, si ca oamenii rai il captureaza imediat, ducandu-l in Zona 51, unde sunt tinuti captivi si alti extraterestri. Neavand cine sa mearga dupa Scotch, Gary decide sa se inhame el la o asemenea primejdie, ca sa isi poata salva fratele mai mare. Dar daca fratele sau care e mare si fioros, a fost prins deja, oare nu va fi si Gary? Daca v-a placut sau va place acest film, va recomandam in acelasi gen si Earth to Echo sau Universitatea Monstrilor.

Escape from Planet Earth 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->