De ce a refuzat Jackie Chan sa joace in Expendables

jackie chan expendables
Pe lista cu Eroii de Sacrificiu, se afla intr-o perioada si actorul Jackie Chan, dar acesta l-a refuzat pe Sylvester Stallone in repetate randuri.

Cunoscut pentru filmele sale de actiune dar si pentru reclamele cu cichi chan din timpul campionatului mondial de fotbal, acesta a declarat intr-un interviu ca nu este fanul unui asemenea format de filme.


 ... am auzit de dimineata, ca Sly (Stallone) ma vrea in Expendables 4. I-am spus ca sunt de acord, pentru ca il refuzasem deja in doua randuri, atunci cand a fost vorba de partea a doua si a treia. I-am spus lui Sly ca mi-as dori sa jucam noi doi, nu sa ne adunam o gramada de actori si sa aparem fiecare pe ecran, pret de 5 minute, sau chiar mai putin. Publicul ar fi ceva in genul "Oh! Iar apoi gata, am disparut...


Trebuie sa recunoastem ca filmele acestea sunt mai mult parodii, decat de actiune. In ultimul film, Eroi de Sacrificiu 3, protagonistii sunt impartiti in doua echipe, unde Jet Li nu prea apuca sa se bata cu nimeni, si Wesley Snipes pare sa fie acolo doar ca sa dea bine pe camera, si nu sa interpreteze un rol. In general, actorii din Expendables nu prea sunt chemati ca sa interpreteze vreun rol anume, ci doar sa defileze putin prin fata camerei si gata, ca sa vada spectatorul ca e si el pe acolo.

Este cunoscut ca Stallone si Jackie sunt prieteni de mult timp, in anii '90 incercand, la fel, sa il cheme pentru a juca in Demolition Man, Jackie refuzand si atunci. Acesta din urma a si recunoscut ca nu prea ii place sa filmeze in Statele Unite si ca se simte mult mai confortabil la el acasa.

Probabil singura sansa in care Jackie Chan s-ar alatura vreodata echipei, ar fi situatia in care el ar regiza filmul si ar alege o echipa de actori mult mai mica, altfel nu cred ca o sa il vedem prea curand in aceasta serie, ceea ce e bine, pentru ca tine la imaginea sa si are respect de sine.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->