Draga, am micsorat copiii (1989)

Un savant traznit trebuie sa isi caute propriii copii, dar si pe ai vecinilor, dupa ce ii micsoreaza din greseala, aducandu-i la marimea unor furnici.

Gen: Aventura, Comedie, Familie, SF
Data aparitiei: 23 Iunie 1989 (Statele Unite)
Durata: 93 minute
Nota: 7,1


Regia: Joe Johnston | Scenariul: Ed Naha, Tom Schulman | Povestea: Stuart Gordon, Brian Yuzna

Un film cu: Rick Moranis, Matt Frewer, Marcia Strassman, Kristine Sutherland, Thomas Wilson Brown, Jared Rushton, Amy O'Neill, Robert Oliveri, Carl Steven, Mark L. Taylor, Kimmy Robertson, Lou Cutell, Laura Waterbury, Trevor Galtress, Martin Alyett.

Povestea: Ce te-ai face daca tatal tau ar fi un savant traznit, daca nu, putin nebun, chiar? Doi adolescenti se confrunta zilnic cu asta. Tatal lor este Wayne Szalinski, un parinte care inventeaza masina de micsorare. Acesta este atat de puternica incat poate sa micsoreze absolut orice. Printr-un accident nefericit, un baiat loveste geamul savantului, intr-o zi, cu o minge de baseball, si activeaza masinaria, micsorandu-i copiii. Atunci parintele descopera ca raza functioneaza cu adevarat, dar ca acum va trebui sa isi caute atat propriii sai copii prin iarba curtii din spate, cat si pe ai vecinilor. Ca si cum aceasta nu ar fi de ajuns, mai trebuie sa isi anunte atat sotia cat si parintii celorlalti copii, de traznaia pe care a facut-o. Ajunsi in curtea din spate, din greseala, dupa ce Wayne i-a dus acolo, odata cu gunoiul, copiii trebuie sa isi croiasca drum printre tot felul de furnici si gandaci, ca sa ajunga din nou in casa si sa revina la dimensiuni normale.

Honey I Shrunk the kids 1989 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->