Dreptate la inaltime (2012)

Fost politist condamnat pe nedrept evadeaza in ziua sa libera si se urca pe o cladire de unde ameninta ca se sinucide daca nu i se demonstreaza nevinovatia.

Gen: Thriller, Crima, Actiune
Data aparitiei: 27 Ianuarie 2012 (Romania)
Durata: 102 minute
Nota: 6,2


Regia: Asger Leth | Scenariul: Pablo F. Fenjves

Un film cu: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Mandy Gonzalez, William Sadler, Barbara Marineau, J. Smith-Cameron, Anthony Mackie, Patrick Collins, Genesis Rodriguez, Afton Williamson, Joe Sisi, Candice McKoy, Edward Burns, Johnny Solo.

Povestea: Un fost politist este prins si aruncat in inchisoare. Acesta considera ca a fost arestat pe nedrept si vrea cu orice pret sa isi demonstreze nevinovatia. Astfel, intr-una din zile cand i se permite sa iasa din inchisoare pentru o scurta perioada de timp, decide sa se urce pe pervazul unui apartament dintr-un bloc foarte inalt. Acesta se opreste langa geam si ameninta ca se va sinucide. Curand cineva il vede si anunta politia. Politistii vor sa il ajute pe barbat si sa il dea jos de acolo dar acesta spune ca nu va intra inauntru si chiar se va arunca, daca nu i se va face dreptate. Astfel, o femeie psiholog este angajata pentru a rezolva acest caz. Intamplarea face ca inainte de acest caz ea sa fi avut unul asemanator in care faptasul s-a sinucis intr-un final, motiv pentru care acesteia ii este putin teama. Barbatul incearca sa vorbeasca psihologului spunandu-i ca nu este vinovat si ca totul i s-a inscenat. Intre timp apar si trupele speciale, elicopterele si tot felul de oameni specializati, pentru a-l salva pe acest om, care are un plan bine pus la punct in care ori le va demonstra ca este nevinovat, ori se va arunca de pe cladire.

Man on a ledge - Dreptate la inaltime 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->