Home » , , , , » Filmele lui Robin Williams, in topul vanzarilor Amazon

Filmele lui Robin Williams, in topul vanzarilor Amazon

filme cu robin williams

In general, atunci cand un star ca Robin Williams moare, fanii dau iama in magazine si in site-urile online, pentru a cumpara tot ce a lasat acesta in urma.

Astfel, sapte din primele zece dvd-uri cu cele mai mari vanzari de pe Amazon, au in titlul numele lui Robin Williams, dupa cum puteti vedea si in imagine. Surprinzator, cel care are cele mai multe vanzari, este varianta lansata in 2008, a filmului Doamna Doubtfire din 1993. Acest DVD se afla pe locul doi. Daca stam sa ne uitam, singurele productii care il devanseaza pe raposat, sunt filmele religioase Heaven is for real si God's not dead, si de asemenea, Gilmore Girls.

Chiar daca Rob nu mai este printre noi, munca lui va ramane mereu aici, pe Pamant, in inimile noastre. Cel mai probabil foarte multe dintre filme vor fi remasterizate si scoase in format Blu-ray, ca sa se poata vinde mai bine. Cu siguranta, nu vom mai avea niciodata un actor precum Robin Williams, un actor atat de talentat, care s-a descurcat perfect atat in filme de comedie, cat si in filme dramatice. De asemenea, acesta era si vocea multor personaje de desene animate. Robin Williams era genul de om care se naste, o data la un milion. Odihneasca-se in pace!
sursa: cinemablend.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->