Home » , , , , , , , » Filmul LUCY nu va avea o continuare

Filmul LUCY nu va avea o continuare

lucy 2 continuare

Cam toate filmele mari, sau care se vand bine in ziua de astazi, vin la pachet cu cate doua-trei continuari. Vedem cazul lui Spiderman sau Gardienii Galaxiei. Asadar, daca Lucy a inregistrat incasari mult mai bune decat se preconiza, v-ati gandi ca ar trebui sa aiba o continuare. Nu este cazul, insa.

Luc Besson, regizorul acestui film, a declarat pentru Hollywood Reporter ca filmul Lucy nu a fost conceput pentru asa ceva. Nu vad cum as putea sa realizez o continuare. Daca imi va veni o idee suficient de buna, poate ca voi face o continuare, dar pentru moment, nici nu intra in discutie o parte a doua, pentru filmul Lucy.

Regizorul a confirmat de asemenea ca sefii de la Universal l-au intrebat daca ar aduna intreaga gasca inapoi, pentru a mai realiza un film, in special dupa ce s-au uitat atent peste cifre. Filmul Lucy a reusit sa intreaca lejer Eroii de Sacrificiu, lansat in aceeasi luna, inregistrand peste 200 de milioane de dolari, in timp ce productia lui Stallone nu a reusit sa adune nici macar 50 de milioane de dolari. Un impact mare in toata treaba asta il are uriasa greseala de a scoate DVD-ul Expendables la vanzare, inainte ca filmul sa apara in cinematografe, astfel ca acesta se plimba deja linistit pe internet chiar cu vreo luna inainte ca acesta sa isi faca debutul pe marele ecran.

Nu este prima data cand Luc Besson este abordat si intrebat daca doreste sa faca un proiect de acest gen. In trecut, a fost intrebat daca doreste sa faca o parte a doua pentru filmul Leon, in care joaca Jean Reno, dar acesta a refuzat. Chiar daca nu prea este adeptul filmelor in serie, acesta nu refuza categoric pe nimeni, lasand usi deschise pentru viitor. Pana una alta, isi continua munca alaturi de Liam Neeson la filmul Taken 3, car va aparea la inceputul anului viitor.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->