Foxcatcher (2014)

foxcatcher Foxcatcher este bazat pe povestea de viata reala a lui Mark Schultz, wrestler olimpic, care are o relatie complicata cu fratele si cu sponsorul sau.

Gen: Biografie, Drama, Sportiv
Data aparitiei: 9 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: 130 minute
Filmul de azi - Nota: 8.2/ 10


Regia: Bennett Miller | Scenariul: E. Max Frye, Dan Futterman

Un film cu: Channing Tatum, Mark Ruffalo, Anthony Michael Hall, Steve Carell, Sienna Miller, Vanessa Redgrave, Tara Subkoff, Roger Callard, Brett Rice, Stephanie Garvin, Mark Schultz, Guy Boyd, Ryan Gunnarson, Lee Perkins, Yoshi Nakamura.

Povestea: Filmul Foxcatcher 2014 este o drama psihologica regizata de catre Bennett Miller, care a mai regizat de asemenea si filmul Moneyball. Cu o distributie de exceptie, productia doreste sa ilustreze povestea reala de viata, a lui Mark Schultz, un campion olimpic de wrestling. Acesta crede ca va scapa de saracie pentru totdeauna, atunci cand milionarul excentric John du Pont, afirma ca vrea sa il sponsorizeze atat pe el, cat si pe fratele sau, Dave (Mark Ruffalo). Pentru a reusi sa particile la Jocurile Olimpice din Seul, 1988, acestia accepta oferta sponsorului, nestiind ce va urma. Du Pont, interpretat de Steve Carell, interpreteaza un personaj interesant, care va transforma mentalitati si va schimba destine, dar nu neaparat in mai bine. In disperarea de a da nastere celei mai bune echipe olimpice care a existat vreodata, acesta il schimba pe protagonist si ii creeaza o intreaga doza de nebunie. Curand, toata increderea lui Mark va disparea si va incepe sa se distruga singur, de la interior. O drama profunda, a unor oameni care au sacrificat totul, dar absolut totul, in incercarea de a deveni mareti si recunoscuti, totul ducand intr-un final la o teribila tragedie.

Channing Tatum si Mark Ruffalo, in noul trailer FOXCATCHER

Trailer Foxcatcher 2014

Channing Tatum, Mark Ruffalo si Steve Carell joaca in noul film Foxcatcher.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->