Frontera (2014)

frontera Un emigrant mexican trece ilegal frontiara si la scurt timp este acuzat pe nedrept de uciderea sotiei unui serif de politie.

Gen: Drama, Western
Data aparitiei: 31 Iulie 2014 (Statele Unite)
Durata:
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Michael Berry | Scenariul: Louis Moulinet

Un film cu: Ed Harris, Eva Longoria, Michael Peña, Amy Madigan, Kristen Rakes Lora Martinez-Cunningham, Daniel Zacapa, Seth Adkins, Julio Cedillo, Rebekah Wiggins, Matthew Page, Mia Stallard, Dylan Kenin, Michael Ray Escamilla, Luis Bordonada.

Povestea: Ce te faci atunci cand esti acuzat pe nedrept? Ce te faci cand intri la inchisoare pentru ucidere din culpa, dar tu nu ai vrut sa faci niciun rau? Toate acestea i se intampla lui Miguel, un mexican de buna credinta care incearca sa treaca granita dintre Mexic si Statele Unite, in mod ilegal, pentru a-i putea oferi copilului sau un viitor mai bun. Marea problema a lui Miguel este ca se afla in locul nepotrivit, in momentul cel mai nepotrivit. Intr-o singura clipa, o femeie este omorata in apropierea sa, iar politistii il acuza pentru ucidere din culpa. Ghinionul face ca aceasta femeie sa fie sotia unui serif de politie, care are un cuvant greu de spus. Probele sunt greu de aflat, iar dovezile de nevinovatie ale acestuia, lipsesc cu desavarsire. Nimeni nu doreste sa creada un mexican care a incercat sa treaga ilegal granita, mai ales ca toate dovezile indica faptul ca ar fi putut ucide aceasta femeie, pentru a scapa de martori si pentru a nu fi vazut. Cum se va rezolva aceasta problema pana la urma? O problema care distruge viata a doua familii nevinovate si a unui copil care nu are nicio vina, dar si a unei sotii, care este ucisa fara un scop anume.

Frontera 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->