Hector and the Search for Happiness (2014)

hector and the search for happiness
Un psihiatru pleaca intr-o calatorie prin intreaga lume cu scopul de a descoperi cat mai multe culturi si a afla care este secretul fericirii.

Gen: Aventura, Comedie, Drama
Data aparitiei: 14 August 2014 (Germania)
Durata: 120 minute
Filmul de azi - Nota: 3.4/ 10


Regia: Peter Chelsom | Scenariul: Maria von Heland

Un film cu: Rosamund Pike, Simon Pegg, Stellan Skarsgård, Toni Collette, Jean Reno, Christopher Plummer, Jakob Davies, Tracy Ann Oberman, Ming Zhao, Chris Gauthier, Gabriella Rose, Veronica Ferres, Chad Willett, Togo Igawa, Barry Atsma.

Povestea: Hector joaca rolul unui psihiatru modern, care aplica metodele in felul sau si gandeste original. Acesta incepe sa fie tot mai satul de viata sa, si intr-o zi o intreaba pe partenera sa de viata, daca se simte fericita. Evident, ca acesteia ii va fi greu sa ii raspunda unei asemenea intrebari, in special stiind ca sotul ei este psiholog si ar putea incepe sa o analizeze din clipa in clipa. Cu toate acestea, nu este cazul si acum, Hector vrea pur si simplu sa afle cum este de fapt viata. Acesta simte ca este un escroc, oferind sfaturi si tratamente tuturor, dar el nestiind cum este cu adevarat viata. Cand se satura sa isi planga de mila, Hector va decide sa plece intr-o calatorie prin intreaga lume, pentru a afla adevaratul secret al fericirii, pentru a afla ce ii face pe oameni mai fericiti si mai linistiti. Incarcat cu mult curaj si incredere, va pleca intr-o calatorie de zile mari. Filmul Hector and the search for Happiness, alias Hector in cautarea fericirii, se bazeaza pe una din cele mai bine vandute carti de acest gen, din istorie.

Hector and the Search for Happiness 2014 Film Trailer

Psihiatrul Hector pleaca intr-o calatorie internationala pentru a afla secretul fericirii.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->