House of Cards (2013)

house of cards Un congresman suparat, Frank Underwood, lucreaza alaturi de sotia sa, pentru a se razbuna pe toti politicienii care l-au tradat.

Gen: Drama
Tip: Serial TV
Durata episod: 55 minute
Filmul de azi - Nota: 9.1/ 10


Regia: James Foley, David Fincher, Allen Coulter, Carl Franklin, Charles McDougall, Joel Schumacher

Un serial cu: Kevin Spacey, Michael Gill, Robin Wright, Michael Kelly, Nathan Darrow, Sakina Jaffrey, Kristen Connolly, Mahershala Ali, Rachel Brosnahan, Sebastian Arcelus, Elizabeth Norment, Kate Mara, Gerald McRaney, Constance Zimmer, Corey Stoll, Molly Parker, Reg E. Cathey, Larry Pine, Jeremy McLain.

Povestea: Kevin Speacey este protagonistul unui serial de senzatie, House of Cards, in care dramele congresului american sunt expuse intr-o maniera inovatoare. Acesta joaca rolul congresmanului Francis Underwood, care alcatuieste un plan elaborat de razbunare, indreptat inspre toti cei care l-au inselat de-a lungul timpului. Acesta ar fi trebuit sa fie Secretar de Stat, dar presedintele nu si-a tinut promisiunea si l-a inselat. Acum, doreste sa se razbune si sa il faca sa plateasca. Pentru a fi totul perfect, face echipa cu sotia sa, Claire, care stie la fel de bine ca si el sa manipuleze oamenii. Impreuna, vor sa doboare intreaga clasa politica din Washington, pentru a-i pedepsi pe cei care sunt vinovati, in opinia lor, si pentru a primi ceea ce li se cuvine.

Trailer House of Cards 2013 Serial

Kevin Spacey joaca rolul unui congresman, Frank Underwood, decis sa se razbune pe clasa politica.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->