Inside Man - Omul din interior (2006)

Un detectiv nou promovat are de a face cu un jefuitor de banci profesionist si cu un broker sus-pus, atunci cand incearca sa rezolve jaful secolului.

Gen: Crima, Drama, Thriller
Data aparitiei: 14 Aprilie 2006 (Romania)
Durata: 129 minute
Nota: 8,0


Regia: Spike Lee | Scenariul: Russell Gewirtz

Un film cu: Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer, Willem Dafoe, Chiwetel Ejiofor, Carlos Andres Gomez, Kim Director, James Ransone, Bernie Rachelle, Peter Gerety, Victor Colicchio, Cassandra Freeman, Peter Frechette, Gerry Vichi.

Povestea: Inca de la inceput, din interiorul unei celule, un barbat ne avertizeaaza ca a planuit jaful perfect, ne invita chiar sa si urmarim. Trebuie sa fim foarte atenti la detalii pentru ca niciodata nu repeta ceea ce spune. Filmul ce are o distributie extraordinara si incepe cu o dubita care parcheaza in fata unei banci. In scurt timp, din acea dubita iese o banda de hoti care vor lua cu asalt banca. Toti oamenii sunt luati ostatici si sunt coordonati de catre infractori, care dau dovada de un calm deosebit. Jefuitorii nu negociaza si nu stau la discutii cu ostaticii sau cu politistii. Pentru a rezolva aceasta problema, detectivul Frazier este trimis pe teren. Ajuns acolo, acesta trebuie sa infrunte atat nelegiurea infractorilor cat si coruptia din New York. Aflam in scurt timp ca presedintele bancii are ascunse lucruri foarte importante in seif, motiv pentru care contacteaza o persoana foarte influenta, pentru a merge pe teren si a influenta negocierea. Ajunsa acolo, aceasta il incurca oarecum pe detectiv, dar ca sa poata fi promovat, acesta trece cu vederea. Un singur lucru nu poate intelege detectivul, si acela ar fi faptul ca hotii nu se grabesc, nu doresc sa stea la negocieri, si isi iau tot timpul din lume pentru ca stiu ca vor scapa. Pare a fi jaful perfect, va reusi oare detectivul Frazier sa ii prinda pe hoti?

Inside Man - Omul din interior 2006 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->