Into the Storm (2014)

into the storm
Un grup de elevi de liceu se documenteaza despre consecintele tornadelor, in timp ce acestea lovesc orasul Silverton din Oklahoma.

Gen: Actiune, Thriller
Data aparitiei: 12 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 89 minute
Filmul de azi - Nota: 6.4/ 10

Regia: Steven Quale | Scenariul: John Swetnam

Un film cu: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Max Deacon, Nathan Kress, Alycia Debnam Carey, Arlen Escarpeta, Jeremy Sumpter, Lee Whittaker, Kyle Davis, Jon Reep, Scott Lawrence, Brandon Ruiter, Jimmy Groce, Kron Moore.

Povestea: In decursul unei singure zile, oraselul Silverton din statul Oklahoma, are sa fie distrus complet. Furtuna loveste prima data orasul, urmata fiind de tornada. Acesta nu este un simplu fenomen meteorologic, intrucat tornada va devasta totul in cale si va matura materia din jur. Fenomenul ii ia prin surprindere chiar si pe vanatorii de tornade, care teoretic ar trebui sa fie pregatiti pentru orice fel de surprize. Daca majoritatea oamenilor incearca sa se fereasca si sa fuga din calea tornadei, exista in acest orasel un grup de elevi care studiaza despre aceste fenomene si vor sa se documenteze mai indeaproape, motiv pentru care decid sa se apropie si mai tare de tornada, pentru a surprinde date pretioase. Sa fie oare acest stimul de adrenalina, decizia care ii va costa vietile? Va putea directorul liceului, Gary Morris, sa isi gaseasca fiul ratacit in furtuna? Urmeaza sa aflam intr-un film cu foarte multe efecte speciale. Mai multe detalii despre acest film, puteti gasi aici: Into The Storm.

Into the Storm (2013) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->