Jake Squared (2013)

jake squared 2013
Un barbat decide sa faca un film despre viata sa, in care sa observe ce a mers prost si de ce a esuat in absolut fiecare relatie pe care a avut-o.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 15 August 2014 (Statele Unite)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 5.5/ 10


Regia si scenariul: Howard Goldberg

Un film cu: Elias Koteas, Jennifer Jason Leigh, Virginia Madsen, Kevin Railsback, Jane Seymour, Mike Vogel, Gia Mantegna, Tanner Buchanan, Ron Gilbert, Kerry Stein, Meredith Salenger, Liana Liberato, Susan Traylor, Kelly Pendygraft, Yetta Gottesman.

Povestea: Jake Klein in varsta de 50 de ani, decide sa faca un film. Acesta hotaraste sa faca un film despre viata sa, in care sa fie jucat de catre un actor. Jake vrea sa vada, in urma acestui film, ce a mers atat de prost in viata sa si de ce mai exact a esuat in absolut toate relatiile de dragoste pe care le-a avut, sau a incercat sa le aiba. Dupa ce angajeaza un actor care sa il joace, barbatul da o mare petrecere. Ideea acestuia nu este una foarte bine structurata sau organizata, pur si simplu vrea sa vada pe parcurs ce reuseste sa obtina, si mai apoi sa puna filmarile cap la cap. Proiectul ii este dat peste cap atunci cand diferite persoane apar pe neasteptate. Desi nu este de acord cu prezenta a tuturor acestor oameni acolo, el constata mai tarziu cat de importanti sunt acestia, intrucat fiecare reprezinta cate o persoana din viata sa. Jake la 40 de ani, Jake la 30, Jake la 17, mama lui, tatal sau, copiii sai, fosta sotie, toata lumea este aici pentru a-l ajuta pe Jake Klein sa isi afle adevarata identitate, dar si secretul din spatele esecurilor nenumarate. Toate acestea, adunate, ii vor cauza intr-un final o posibila cadere nervoasa, dar sa speram ca va trece pestea ea si isi va duce proiectul pana la capat.

Jake Squared 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->