Jurnalele Vampirilor (2009)

jurnalele vampirilor O tanara si frumoasa adolescenta, provoaca ura intre doi frati vampiri, datorita pasiunii pe care o starneste in mijlocul lor.

Gen: Drama, Horror, Dragoste, Fantezie
Tip: Serial TV
Durata episod: 43 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Marcos Siega

Un serial cu: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. McQueen, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino, Kat Graham, Matthew Davis, Joseph Morgan, Sara Canning.

Povestea: Fratii vampiri, Damon si Stefan Salvatore au fost si vor ramane adolescenti pentru totdeauna, ducandu-si vietile intr-o maniera complet normala. Vampiri fiind, au nevoie de sange uman ca sa supravietuiasca, si timp de zeci de ani, recurg la aceasta metoda. Acestia se muta in oraselul Virginia, unde drumurile lor par sa se desparta, intrucat Stefan este nobil si incearca sa isi controleze dorinta de a bea sange, de a omori oameni, incercand totodata sa il calmeze si pe fratele sau diabolic, Damon, care nu are scrupule si nu tine cont de consecinte sau de victima. In curand, acesta are sa se indragosteasca de frumoasa Elena, care ii suceste mintile si care pare sa produca intre ei o scanteie. Nu vor apuca sa se bucure de o relatie impreuna, pentru ca Damon intervine si nu vede in Elena decat o simpla victima, ignorand dorintele fratelui sau. Acum, un razboi se isca intre cei doi frati, un razboi al pasiunii, al iubirii si a dorintei de a pune mana pe fata aparent nevinovata.

Jurnalele Vampirilor Serial 

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->