Kelly & Cal (2014)

kelly cal 2014 O prietenie spontana se naste intre o noua mama rebela mutata in cartier, si baiatul care o spioneaza in secret. Sa fie oare mai mult de atat?

Gen: Comedie, Drama, Familie
Data aparitiei: 5 Septembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 107 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Jen McGowan | Scenariul: Amy Lowe Starbin

Un film cu: Juliette Lewis, Alysia Reiner, Cybill Shepherd, Margaret Colin, Jonny Weston, Lusia Strus, Josh Hopkins, Meghan Rafferty, Victoria Barabas, Lucy Owen, Ken Marks, Chivonne Michele.

Povestea: Juliette Lewis este o mama putin nonconformista. Aceasta este fana a genului de muzica punk-rock, si abia s-a mutat in cartier, alaturi de copilasul ei. Ea inca este nostalgica in legatura cu viata pe care nu o mai are si in privinta lucrurilor pe care i le rezerva viitorul. Ii este greu sa se acomodeze cu acest nou cartier, dar iata ca intr-o zi, sansa ii surade si il intalneste pe Cal, un adolescent in varsta de 17 ani care o spioneaza in secret. Acesta se afla intr-un scaun cu rotile si trebuie in fiecare zi sa se confrunte cu problemele lumii moderne. Atunci cand cei doi vecini se vor intalni, o scanteie se a isca intre acestia, o scanteie ce va da nastere la o prietenie durabila, in care fiecare depinde de celalalt. Cei doi se sprijina reciproc si se ajuta la nevoie, dar ce se va intampla atunci cand unul din ei ar fi tentat sa se indragosteasca?

Trailer Kelly & Cal 2014

O prietenie se leaga intre o mama rebela si un adolescent in scaunul cu rotile.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->