Regatul Cerului (2005)

Balian de Ibelin calatoreste inspre Ierusalem in timpul cruciadelor din secolul 12, unde va trebui sa isi apere orasul si oamenii de catre invadatori.

Gen: Aventura, Razboi, Dragoste, Istoric
Data aparitiei: 6 Mai 2005 (Romania)
Durata: 144 minute
Nota: 7,3


Regia: Ridley Scott | Scenariul: William Monahan

Un film cu: Orlando Bloom, Eva Green, Liam Neeson, Martin Hancock, Michael Sheen, Nathalie Cox, Eriq Ebouaney, Jouko Ahola, David Thewlis, Philip Glenister, Bronson Webb, Kevin McKidd, Nikolaj Coster-Waldau, Esteven Robertson, Martos Csokas, Alexander Siddig.

Povestea: Este timpul cruciadelor in Europa. Sunt timpuri in care bataliile care au loc de 200 de ani, trebuie sa ia sfarsit. Un fierar numit Balian, care si-a perdut familia si aproape si credinta, simte ca trebuie sa faca ceva, simte ca trebuie sa revina pe calea cea dreapta. Razboaiele au inceput in Ierusalim iar el vrea sa faca ceva ca sa stopeze pierderile de vieti. Ajuns in Ierusalim, acesta se indragosteste de o localnica, creste si se dezvolta a fi unul din cei mai mari razboinici pe care i-a vazut aceasta tara. Balian il intalneste in curand si pe Godfrey din Ibelin, un cruciat care a venit din Franta, luptand pentru Est. Destainuindu-si identitatea ca fiind tata al lui Balian, Godfrey ii arata adevaratele taine ale cavaleriei si il duce intr-o aventura prin Orasul Sfant, dat de Dumnezeu. Acesta il invata tot ce stie si il pregateste pentru razboaiele ce in curand au sa inceapa din nou, pacea stabilita fiind fragila, in ciuda eforturilor venite din partea crestinilor. Balian trebuie sa devina liderul oamenilor in aceasta lupta in care cel mai important lucru este sa protejeze cat mai multi oameni si sa aduca pacea in regat pentru totdeauna. Odata luata sabia in mana, tanarul luptator va intra in istorie pentru totdeauna.

Regatul Cerului - Kingdom of Heaven 2005 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->