Last Weekend (2014)

last weekend
Atunci cand o femeie, capul unei familii, isi aduna intreaga familie pret de un weekend, la casa de pe lac, descopera ca acestia s-au schimbat.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 2 Mai 2014 (Statele Unite)
Durata: 94 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10


Regia: Tom Dolby, Tom Williams | Scenariul: Tom Dolby

Un film cu: Patricia Clarkson, Zachary Booth, Joseph Cross, Chris Mulkey, Devon Graye, Alexia Rasmussen, Rutina Wesley, Jayma Mays, Judith Light, Julio Oscar Mechoso, Mary Kay Place, Sheila Kelley, Hunter Burke, Phoenix Burke, Julie Carmen.

Povestea: Celia Green este mama unei familii. Aceasta este trecuta de prima tinerete si singura ei mare iubire, a ramas insasi familia. Ea se vede mai mereu in capul familiei si decide ce este mai bine pentru ei, si ce nu. Ca sa mai petreaca timp alaturi de copiii ei, aceasta ii invita in California de Nord, la casa lor de pe lac, unde ar trebui sa aiba parte de un weekend de vis. Odata intalniti, si odata cu inceperea weekendului, se pare ca lucrurile nu decurg conform planului si ca intreaga sa familie este in pragul destramarii, ajugandu-se pana in momentul in care Celia isi pune la indoiala rolul de mama protectoare, si lider al acestei familii.

Last Weekend 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->