Life of Crime (2013)

life of crime Sotia unui instarit om de afaceri este rapita, urmand ca rapitorii sa ceara o rascumparare pentru aceasta, doar ca sotul nu pare dispus sa o vrea inapoi...

Gen: Comedie, Crima
Data aparitiei: 29 August 2014 (Romania)
Durata: 94 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10

Regia si scenariul: Daniel Schechter | Romanul: Elmore Leonard

Un film cu: Jennifer Aniston, Mark Boone Junior, Kevin Cannon, Julie E. Davis, Mos Def, Isla Fisher, Will Forte, John Hawkes, Seana Kofoed, Alex Ladove, Chyna Layne, Clea Lewis, Ebony J Lewis, Jenna Nye, Tim Robbins.

Povestea: Filmul Life of Crime 2014 se bazeaza pe romanul scris de Elmore Leonard, The Switch. Aceasta productie care cuprinde multi actori talentati, este o comedie cu umor negru. Dorind sa se imbogateasca, doi banditi decid sa o rapeasca pe Mickey Dawson, sotia lui Frank Dawson, un instarit om de afaceri. Dupa ce o rapesc pe frumoasa lui sotie, acestia suna acasa, pentru a cere o recompensa de un milion de dolari pentru ea. La auzul acestei vesti, Frank inchide telefonul, si ii lasa pe infractori cu gura cascata. Adevarul este ca, Frank nu doreste sa plateasca nici macar un ban pentru sotia sa, deoarece nu se intelege prea bine cu aceasta, si ar plati chiar bani buni doar ca sa nu o aiba langa el. Astfel, Frank Dawson le multumeste chiar rapitorilor ca l-au scapat de sotia sa, el putand acum sa isi imparta viata cu altcineva. Banditii doresc sa stoarca tot felul de informatii de la Frank, pentru ca stiu ca acesta ia parte la foarte multe ilegalitati, doar ca acesta nu poate fi induplecat cu niciun chip sa isi ceara sotia inapoi. Lucrurile se complica atunci cand banditii intra pe fir si cu amanta lui Frank.

Life of Crime 2013

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->