Minti Criminale (2005)

minti criminale serial
O echipa de criminalisti profesionisti, analizeaza cei mai periculosi criminali, cu scopul de a le anticipa miscarile si a-i opri la timp.

Gen: Crima, Drama, Mister, Thriller
Tip: Serial TV
Durata episod: 42 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Steve Boyum, Matt Earl Beesley, Glenn Kershaw, Gloria Muzio, John E. Gallagher, Edward Allen Bernero, Félix Enríquez Alcalá, Guy Norman Bee, Charles Haid, Tim Matheson, Adam Davidson, Gwyneth Horder-Payton

Un serial cu: Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster.

Povestea: In serialul Criminal Minds, este vorba despre o echipa de specialisti, bine formata, care se ocupa cu cercetarea mintilor criminale. Acestia analizeaza comportamentul criminalilor si incearca sa ii opreasca inainte ca ei sa actioneze. Echipa formata numai din oameni extrem de talentati, fiecare pe ramura in care lucreaza, alcatuieste analize si demareaza investigatii pentru a opri raul inca de la radacina. Ei investigheaza crime, criminali in serie, dar si cazuri stranii. Cea mai mare problema a lor este jurisdictia, care le pune bete in roate de cele mai multe ori atunci cand doresc sa rezolve cate un caz. Cel mai important membru al echipei este David Rossi, care desi s-a retras initial, a trebuit sa se intoarca, pentru ca nimeni nu este mai bun ca el in aceasta profesie. Alaturi de el, mai are oameni precum Dr. Spencer Reid un geniu pe care nimeni nu il intelege, Penelope Garcia, un as al calculatoarelor, Jennifer Jareau, plina de viata si de incredere, Derek Morgan, agent special, expert in crime, Emily Prentiss, o femeie influenta, capabila si cu multe relatii si Aaron hotchner, seful echipei.

Criminal Minds - Minti Criminale 2005 Serial Trailer

O echipa de criminalisti investigheaza cei mai periculosi infractori, incercand sa-i opreasca.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->