Once Upon a Time (2011)

once upon a time serial
Emma Swan, in varsta de 28 de ani, este fiica lui Alba ca Zapada si se intoarce acasa pentru a-si salva oraselul de sub tirania reginei vrajitoare.

Gen: Aventura, Drama, Dragoste, Fantezie
Tip: Serial TV
Durata episod: 60 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Dean White, Ralph Hemecker, Milan Cheylov, David Solomon, David Barrett, Paul A. Edwards, Gwyneth Horder-Payton, Ron Underwood

Un serial cu: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla, Josh Dallas, Jared Gilmore, Robert Carlyle, Emilie de Ravin, Meghan Ory, Colin O'Donoghue, Raphael Sbarge, Michael Raymond-James, Lee Arenberg, Beverley Elliott, David-Paul Grove, Faustino Di Bauda.

Povestea: Pentru Emma Swan, viata a fost mereu usoara si frumoasa. Toate evenimentele prin care a trecut, au avut cate un final fericit. Totul se schimba cand ea este reunita cu Henry (fiul pe care l-a dat inspre adoptie in urma cu zece ani) in noaptea celei de-a 28-a aniversari. Henry, in varsta de 10 ani, ii spune acesteia ca dupa ce a citit intr-o carte niste lucruri, a inceput sa creada in povesti cu zane, si este de parere ca ea (Emma Swan) este fiica lui Alba ca Zapada si a Printului. Acestia au trimis-o departe de acest taram blestemat, acum 28 de ani, pentru a fi siguri ca regina cea rea nu o va blestema. Emma refuza sa creada aceste prostii pe care Henry le debiteaza, dar odata ce ajunge acasa, in Storybrooke, descopera ca lucrurile nu sunt tocmai ceea ce par si ca Henry ar putea avea pe undeva dreptate. Emma Swan realizeaza ca Regina a inghetat varstele tuturor, transformandu-i in sclavi ai timpului, neputand inainta in varsta. Acum ca fiica Albei ca Zapada s-a intors acasa, oraselul are in sfarsit o speranta de scapare, crede in sfarsit ca va putea scapa de vrajitoare si se va elibera de sub blestem.

Once upon a time 2011 Serial

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->