Outlander (2014)

outlander 2014 O asistenta din al Doilea Razboi Mondial calatoreste in timp pana in Scotia anului 1743, unde se indragosteste de un razboinic scotian.

Gen: Drama, Dragoste, SF
Tip: Serial TV
Durata episod: n/a
Filmul de azi - Nota: 9.0/ 10


Regia: Richard Clarke

Un film cu: John Heffernan, Nell Hudson, Graham McTavish, Duncan Lacroix, Caitriona Balfe, Sam Heughan, Gary Lewis, Lotte Vorbeek, Tracey Wilkinson, Prentin Hancock, Steven Cree, Callum Mitchell.

Povestea: Serialul Outlander urmareste povestea lui Claire Randall, o tanara asistenta, casatorita, care contribuie in Al Doilea Razboi Mondial si ajuta la tratarea pacientilor. Intr-un mod misterios si neinteles de nimeni, ea este teleportata din anul 1945, direct in 1743. Aflandu-se cu 200 de ani in trecut, aceasta nu stie cum sa se descurce, lumea e mult mai violenta si daca nu se adapteaza urgent, viata acesteia ar putea chiar sa ia sfarsit. In acest secol 18, ea va fi obligata ulterior sa se marite cu Jamie Fraser, un cavaler romantic, tanar si chipes, cu accent si origini scotiene. Chiar daca poate la inceput aceasta decizie nu ar fi parut o idee buna, nu are de ales decat sa se casatoreasca cu acesta, daca doreste sa scape de Black Jack Randall. Iata ca asistenta Claire se indragosteste rapid de tanarul scotian, dar trebuie sa isi aminteasca si de celalalt sot al ei, care se afla cu 200 de ani in viitor si care ar putea cauta-o.

Outlander 2014 Serial

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->