Pearl Harbor (2001)

Pearl Harbor spune povestea a doi tineri, cei mai buni prieteni care se vad prinsi la mijloc in atentatul Japoniei asupra Statelor Unite, din al Doilea RM.

Gen: Actiune, Drama, Dragoste, Razboi
Data aparitiei: 14 Septembrie 2001 (Romania)
Durata: 183 minute
Nota: 6,7


Regia: Michael Bay | Scenariul: Randall Wallace

Un film cu: Ben Affleck, Kate Beckinsale, Josh Hartnett, William Lee Scott, Greg Zola, Ewen Bremner, Alec Baldwin, Jaime King, Catherine Kellner, Jennifer Garner, Jon Voight, Cuba Gooding Jr., Michael Shannon, Matthew Davis, Mako.

Povestea: Pearl Harbor este o poveste clasica de dragoste care se infiripa in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Totul incepe de fapt, atunci cand tinerii Rafe si Danny, cei mai buni prieteni, se inroleaza in Armata Aeriana a Statelor Unite si o intalnesc pe Evelyn, o tanara si frumoasa asistenta. Atunci cand o vede, Rafe se indragosteste pana peste cap de aceasta si nu trece mult timp pana cei doi ajung sa se intalneasca. Ulterior, Rafe se ofera voluntar pentru a lupta in Marea Britanie, de partea Aliatilor, iar Evelyn si Danny sunt transferati la Pearl Harbor. In timp ce Rafe se lupta din rasputeri pentru a sustine democratia in Europa si a o elibera de sub tirania nazistilor, prietenul dar si iubita lui, devin victime al unui atac aerian asupra bazei Pearl Harbor, atac venit din partea Japoniei, care in mod inconstient lupta alaturi de nazisti in acest razboi din care la sfarsit nu ar fi avut nimic consistent de castigat. Va reusi oare povestea de dragoste dintre cei doi tineri, sa supravietuiasca ororilor acestui razboi, dar si mai important, va ramane cineva in viata dupa acest atentat sangeros? Ramane sa vedem intr-un film istoric, dramatic, ce ilustreaza o mica parte din dramele traite in al Doilea Razboi Mondial.

Pearl Harbor 2001 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->