Primul Trailer al noului film biografic despre Stephen Hawking

stephen hawking

A aparut primul trailer al filmului The Theory of Everything care ilustreaza viata lui Stephen Hawking alaturi de sotia sa.

Chiar daca a aparut in multe show-uri TV, documentare sau in show-uri de desene animate, viata lui Hawking este inca un mister si nu se cunosc prea multe lucruri despre acesta. Acest prim trailer al filmului pare promitator, iar Eddie Readmayne, cel care il interpreteaza, face o treaba bunicica.

Filmul urmareste viata lui Stephen din anii de studiu, atunci cand o intalnea pe frumoasa Jane Wilde, la Universitatea din Cambridge. Cei doi se indragostesc unul de celalalt, dar tragicul intervine si ii anunta ca acesta sufera de sindromul neuronului motor. Orice femeie ar fi renuntat imediat la acesta, dar nu si Jane, care a decis sa ii stea alaturi si sa il iubeasca neconditionat, indiferent de conditia sa. Actiunea are loc in anii 1960, regia este asigurata de James Marsh iar scenariul este scris de Anthony McCarten, care s-a inspirat dupa memoriile lui Jane Hawking, Travveling to Infinity: My Life with Stephen.

Aparent, boala il motiveaza pe Hawkins si acesta incepe sa studieze tot mai mult despre stiinta, dorind sa afle tot mai multe si mai multe lucruri despre domeniile care il fascinau. In timp ce boala se agraveaza, sotia il sustine si fac echipa impreuna ca sa treaca peste toate greutatile. Evident, Hawkins reuseste pana la urma si da nastere unor capodopere de care ne putem bucura in ziua de azi.

Filmul este produs de Focus Features, ii are in distributie pe Eddie Redmayne si Felicity Jones ca protagonisti, iar ca roluri secundare pe Charlie Cox, Emily Watson, Simon McBurney, respectiv David Thewlis si va fi lansat prima data la Festivalul de Film din Toronto, pe data de 4 Septembrie, urmand sa ajunga in cinematografele din Marea Britanie (mai apoi si in restul lumii), pe data de 2 Ianuarie 2015.


sursa: Focus Features

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->