Razboi in bucatarie (2014)

razboi in bucatarie the hundred foot journey Madame Mallory, o batranica suparacioasa, face tot posibilul ca sa scape de noul restaurant indian de peste drum, care ii face concurenta.

Gen: Drama, Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 15 August 2014 (Romania)
Durata: 122 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10


Regia: Lasse Hallstrom | Scenariul: Steven Knight | Cartea: Richard C. Morais

Un film cu: Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Le Bon, Amit Shah, Farzana Dua Elahe, Dillon Mitra, Aria Pandya, Michel Blanc, Clement Sibony, Vincent Elbaz, Juhi Chawla, Alban Aumard, Shuna Lemoine, Antoine Blanquefort.

Povestea: Totul incepe cu sosirea in oras a familiei de indieni, Kadam. Acestia observa o cladire parasita si decid sa faca din ea, un restaurant renumit, mai ales ca fiul lor, Hassan, este un adevarat bucatar, un maestru culinar foarte priceput in ceea ce face. Curand, acestia reusesc sa isi deschida restaurantul, dar o prezenta feminina le sta in cale. Aceasta este Madame Mallory, o batranica ce detine un restaurant peste drum si a carei afacere a mers bine. Singura ei placere este restaurantul, avandu-l doar pe acesta dupa ce sotul ei a decedat. Cand indienii isi deschid in sfarsit Maison Mumbai, sunt ingrijorati in legatura cu posibilii clienti, deoarece peste drum, restaurantul batranicii are chiar o stea Michelin, ceea ce inseamna mult, pentru un restaurant. Nu trece mult timp si batranica incepe sa se simta amenintata de indieni si un adevarat razboi incepe intre restaurantele acestora. Madame Mallory are sa se schimbe totusi, de vreme ce incepe sa guste din preparatele bucatarului Hassan, care o cucereste definitiv. Daca din punct de vedere culinar o cucereste Hassan, din punct de vedere amoros sunt sanse ca tatal acestuia sa puna mana pe inima batranicii.

Razboi in bucatarie - The hundred-foot Journey 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->