Robert Downey Jr. recunoaste succesul Gardienilor Galaxiei

robert downey junior gardienii galaxieiIn anul 2008, Robert Downey Jr. era capul de afis al studiourilor Marvel. Pe acea vreme, acesta juca rolul lui Tony Stark in franciza lui Jon Favreau: Iron Man. Inca de atunci, acesta a avut un rol cheie in promovarea filmelor de la Marvel. Acele timpuri au apus totusi. Actorul a recunoscut de curand ca nu seria Iron Man este cea mai buna produsa de catre Marvel, ci filmul SF, Gardienii Galaxiei, in regia lui James Gunn, care a dat peste cap toate asteptarile.

Actorul a ajuns in Toronto, Canada, la festivalul International cu acelasi nume, unde ultimul sau film, The Judge, va debuta. In timp ce dadea interviuri despre acest film, a spus cateva lucruri si despre Guardians of the Galaxy. Intr-un fel sau altul, e cel mai bun film facut vreodata de Marvel - si e destul de ciudat ca aceasta remarca sa vina din partea unui om cu un ego atat de mare ca al meu.

Este evident, ca intr-un final actorul a trebuit sa adauge ca succesul acestui film i s-a datorat intr-un fel si lui, datorita contributiilor aduse Universului Cinematografic al Marvel. Pana la Gardienii Galaxiei, studiourile se axau mai mult pe filme cu eroi bine cunoscuti deja, ca sa fie siguri de profit. Se pare totusi ca pana la urma chiar si niste necunoscuti precum StarLord si gasca, pot aduce incasari mari.

Pana una alta, Gardienii Galaxiei inca sunt pe primul loc in Box Office, dupa a patra saptamana de la debut, si in topul incasarilor Marvel din toate timpurile, in Statele Unite, aceasta productie ocupa locul 6. In total, pana in acest moment, filmul a depasit incasari de peste 500 de milioane de dolari, apropiindu-se oarecum de Capitanul America: Razboinicul Iernii, care a strans undeva la peste 700 de milioane.

Desi s-a dovedit a fi un film foarte bun, sa fie oare cel mai bun produs vreodata de Marvel? Pana la urma, nu incasarile dicteaza calitatea unui film.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->