Robin Williams, gasit mort in casa. Posibil suicid

robin williams mort in casaVeteranul actor de comedie, Robin Williams a fost gasit mort ieri dimineata, in Tiburon, Calif. Acesta a murit la varsta de 63 de ani.

Posibila cauza a mortii ar putea fi suicidul prin asfixiere. Se presupune ca actorul s-a sinucis, deoarece in ultima vreme se confrunta depresia, poate si pe fondul abuzului de droguri.

Sotia lui Robin, Susan Schneider a declarat ca este cu inima zdrobita, la aflarea acestor vesti si cere presei putina intimitate. Aceasta a mai declarat ca Robin nu isi doreste sa il plangem, ci sa ne bucuram si sa radem, la fel cum a incercat si el sa faca, atat timp cat a fost in viata.

Serviciile de ambulanta din Marin County au primit un apel, ieri, 11 August, la ora 11:55 dimineata, fiind anuntate ca actorul este inconstient si ca nu respira. Paramedicii au sosit la scurt timp, dar nu au avut ce face si l-au declarat mort la ora 12:02.

Robin Williams a fost vazut in viata, ultima data, Duminica, la ora 10 seara. Autopsia va avea loc astazi, 12 August.

Williams a reusit sa castige in cariera sa, un premiu Oscar in 1997 pentru cel mai bun actor in rol secundar, in Good Will Hunting. A mai castigat doua premii Emmy, patru Globuri de Aur si cinci premii Grammy.

Acesta isi incepuse cariera in anul 1978, in show-ul TV Mork & Mindy, iar ultimul sau film in care a jucat, a fost Cel mai nervos barbat din Brooklyn. Robin este cunoscut cel mai bine pentru rolurile sale din filmele Jumanji, sau Doamna Doubtfire. Filmul cel din urma, ar fi trebuit sa aiba chiar o continuare, la sfarsitul acestui an, daca Williams ar mai fi fost in viata.

Robin Williams a murit la varsta de 63 de ani, lasand in urma o sotie, trei copii si o cariera de invidiat. Odihneste-te in pace, Robin.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->